6 en 28 mei : Test Animatrices en test Demonstratrices

TEST ANIMATRICE EN DEMONSTRATRICE – 6 & 7 mei
HERHALINGSDAG – 25 maart

Datums: test animatrices op maandag 6 mei en de test demonstratrice op dinsdag 28 mei
Locatie: La Marlagne in Wépion (Namen). Locatie reeds gekend bij velen onder u.

We raden de kandidaten animatrices aan om een sessie basiscursus traditioneel en modern te volgen met een leraar van de RBFAS naar keuze. Om het niveau en kwaliteit van de RBFAS te behouden en om aan deze  criteriums te voldoen, zal ik voor de kandidaten animatrices die het wensen, een gecentraliseerde cursus proberen te organiseren en dit vóór de herhalings (oefen) dag. De praktische details van deze cursus zal worden ingesteld op basis van het aantal inschrijvingen. Hopelijk zal dit u aanmoedigen om de sprong te wagen zonder vrees. Een snelle inschrijving zal dan ook de organisatie van dergelijke cursus vergemakkelijken. Graag herinneren we u aan het feit dat we de animatrices sterk aanmoedigen ateliers of workshops te organiseren in hun afvaardiging met de aanwezigheid van een leraar.

Om de test demonstratrice te verwezenlijken, dient men de test animatrice te hebben volbracht.

Belangrijk:
Voor onze kandidaten animatrices organiseren we een herhalingsdag, een dag waar het traditioneel en het modern  wordt geoefend, op maandag 25 maart in La Marlagne in Wépion (Namen). Uit ervaring leren we dat deze oefendagen zeer leerrijk zijn voor de kandidaten. Prijs voor deze dag: 15 euro (voorschot 5 euro)

Inschrijving en betaling:
Inschrijving via het secretariaat: bfas@skynet.be
Uiterste inschrijvingsdatum: 22 februari
Animatrices: 35 euro (inclusief materiaal voor opgelegd bloemstuk)
Demonstratrices: 25 euro
Voorschot: 20 euro

Programma:
Het gedetailleerde programma van de tests, alsmede de rol van de animatrices en demonstratrices kunnen opgevraagd worden aan het secretariaat van de RBFAS, tel: 09 222 77 07 – bfas@skynet.be. Deze informatie is eveneens te raadplegen op onze website (hoek voorbehouden aan leden via Login).

admin6 en 28 mei : Test Animatrices en test Demonstratrices